Search

Issue
Title
Authors
Specifics of foreign language specialist training: theoretical and practical aspects
Mikheeva N.N., Guseva R.G.
Components of contemporary linguo-methodological competence of students in language training programs at the present stage
Murunov S.S.
Selection of subject-specific content of teaching a foreign language for professional communication in a medical university in the framework of Content and Language Integrated Learning
Potapova V.Y.
Selection and adaptation of teaching materials for content and language integrated learning
Baydikova T.V., Makarova E.L.
Principles of designing bespoke corporate foreign language courses
Potapova E.N.
Subject content of foreign language teaching in the professional sphere of students of “Agricultural Engineering” programme based on content and language integrated learning
Baydikova T.V.
Theoretical and methodical foundations for the interaction strategies development for linguodidactic training program students
Temuryan C.T.
Teaching students a professional foreign language using digital technologies
Nikolaenko I.S., Pribytkova A.A., Pustovalova T.A.
Organizational and pedagogical conditions of training law students to legal drafting in a foreign language through artificial intelligence tools
Gavrilov M.V.
Enhancing scientific communication skills through Elevator Pitch instruction in ESP classes at technical universities
Kravchenko A.N., Marunevich O.V.
STRUCTURE OF HIGHER EDUCATIONAL INSTITUTION LECTURER’S INFORMATION AND COMMUNICATION COMPETENCE
Titova S.V., Samoylenko O.Y.
Subject content of teaching English language to students of “Technology of production and processing of agricultural products” programme
Tokmakova Y.V.
PROBLEMS OF INTERNET USE IN BUSINESS ENGLISH TEACHING
Bortnikova T.G.
The use of visual and cognitive approach to the foreign language teaching at a technical university
Varushkina A.V., Potaluy V.V., Shirshikova E.A.
Working with authentic texts in English in teaching future doctors on a bilingual basis
Glushchenko O.A.
LINGUISTIC AND METHODIC BASEMENTS OF PROFESSIONALLY-ORIENTED FOREIGN LANGUAGE TEACHING IN NON-LINGUISTIC INSTITUTE OF HIGHER EDUCATION (BILINGUAL / BICULTURAL ASPECT)
Bryksina I.E.
FEATURES OF THE SELECTION OF THE SUBJECT CONTENT OF TEACHING A FOREIGN LANGUAGE IN THE AGRARIAN UNIVERSITY
Kapranchikova K.V.
Regional system of inclusive professional education of the disabled and people with health disabilities
Konovalov A.Y., Konovalov Y.N., Osmanov E.M., Manyakov R.R.
1 - 18 of 18 Items

Search tips:

  • Search terms are case-insensitive
  • Common words are ignored
  • By default only articles containing all terms in the query are returned (i.e., AND is implied)
  • Combine multiple words with OR to find articles containing either term; e.g., education OR research
  • Use parentheses to create more complex queries; e.g., archive ((journal OR conference) NOT theses)
  • Search for an exact phrase by putting it in quotes; e.g., "open access publishing"
  • Exclude a word by prefixing it with - or NOT; e.g. online -politics or online NOT politics
  • Use * in a term as a wildcard to match any sequence of characters; e.g., soci* morality would match documents containing "sociological" or "societal"

Согласие на обработку персональных данных с помощью сервиса «Яндекс.Метрика»

1. Я (далее – «Пользователь» или «Субъект персональных данных»), осуществляя использование сайта https://journals.rcsi.science/ (далее – «Сайт»), подтверждая свою полную дееспособность даю согласие на обработку персональных данных с использованием средств автоматизации Оператору - федеральному государственному бюджетному учреждению «Российский центр научной информации» (РЦНИ), далее – «Оператор», расположенному по адресу: 119991, г. Москва, Ленинский просп., д.32А, со следующими условиями.

2. Категории обрабатываемых данных: файлы «cookies» (куки-файлы). Файлы «cookie» – это небольшой текстовый файл, который веб-сервер может хранить в браузере Пользователя. Данные файлы веб-сервер загружает на устройство Пользователя при посещении им Сайта. При каждом следующем посещении Пользователем Сайта «cookie» файлы отправляются на Сайт Оператора. Данные файлы позволяют Сайту распознавать устройство Пользователя. Содержимое такого файла может как относиться, так и не относиться к персональным данным, в зависимости от того, содержит ли такой файл персональные данные или содержит обезличенные технические данные.

3. Цель обработки персональных данных: анализ пользовательской активности с помощью сервиса «Яндекс.Метрика».

4. Категории субъектов персональных данных: все Пользователи Сайта, которые дали согласие на обработку файлов «cookie».

5. Способы обработки: сбор, запись, систематизация, накопление, хранение, уточнение (обновление, изменение), извлечение, использование, передача (доступ, предоставление), блокирование, удаление, уничтожение персональных данных.

6. Срок обработки и хранения: до получения от Субъекта персональных данных требования о прекращении обработки/отзыва согласия.

7. Способ отзыва: заявление об отзыве в письменном виде путём его направления на адрес электронной почты Оператора: info@rcsi.science или путем письменного обращения по юридическому адресу: 119991, г. Москва, Ленинский просп., д.32А

8. Субъект персональных данных вправе запретить своему оборудованию прием этих данных или ограничить прием этих данных. При отказе от получения таких данных или при ограничении приема данных некоторые функции Сайта могут работать некорректно. Субъект персональных данных обязуется сам настроить свое оборудование таким способом, чтобы оно обеспечивало адекватный его желаниям режим работы и уровень защиты данных файлов «cookie», Оператор не предоставляет технологических и правовых консультаций на темы подобного характера.

9. Порядок уничтожения персональных данных при достижении цели их обработки или при наступлении иных законных оснований определяется Оператором в соответствии с законодательством Российской Федерации.

10. Я согласен/согласна квалифицировать в качестве своей простой электронной подписи под настоящим Согласием и под Политикой обработки персональных данных выполнение мною следующего действия на сайте: https://journals.rcsi.science/ нажатие мною на интерфейсе с текстом: «Сайт использует сервис «Яндекс.Метрика» (который использует файлы «cookie») на элемент с текстом «Принять и продолжить».