The influence of biological products and their application time on spring wheat development
- Autores: Suldin D.A., Kamalikhin V.E.
- Edição: Volume 3, Nº 1 (2015)
- Seção: Articles
- ##submission.dateSubmitted##: 17.04.2025
- ##submission.dateAccepted##: 17.04.2025
- URL: https://ogarev-online.ru/2311-2468/article/view/287900
- ID: 287900
Citar
Texto integral
Resumo
The study showed the importance of biological products and microfertilizers in the management of grain productivity formation and stress periods overcoming. The article presents the study results of the effects of biological products and their application time on the structural parameters of spring wheat grain of ''Tulaykovskaya 10'' variety.
Palavras-chave
Sobre autores
D. Suldin
Autor responsável pela correspondência
Email: ogarevonline@yandex.ru
Rússia
V. Kamalikhin
Email: ogarevonline@yandex.ru
Rússia
Bibliografia
- Доспехов Б. А. Методика полевого опыта (с основами статистической обработки результатов исследований). – М.: Агропромиздат, 1985. – 315 с.
- Вавилов П. П., Гриценко В. В., Кузнецов В. С. [и др.] Растениеводство / под ред. П. П. Вавилова. – М.: Агропромиздат, 1986. – 512 с.
- Ничипорович А. А. Некоторые приемы комплексной оптимизации фотосинтетической деятельности и продуктивности растений // Важнейшие проблемы фотосинтеза в растениеводстве. – М.: Колос, 1970. – 264 с.
Arquivos suplementares

