The influence of biological products and their application time on spring wheat development
- Авторлар: Suldin D.A., Kamalikhin V.E.
- Шығарылым: Том 3, № 1 (2015)
- Бөлім: Articles
- ##submission.dateSubmitted##: 17.04.2025
- ##submission.dateAccepted##: 17.04.2025
- URL: https://ogarev-online.ru/2311-2468/article/view/287900
- ID: 287900
Дәйексөз келтіру
Толық мәтін
Аннотация
The study showed the importance of biological products and microfertilizers in the management of grain productivity formation and stress periods overcoming. The article presents the study results of the effects of biological products and their application time on the structural parameters of spring wheat grain of ''Tulaykovskaya 10'' variety.
Негізгі сөздер
Авторлар туралы
D. Suldin
Хат алмасуға жауапты Автор.
Email: ogarevonline@yandex.ru
Ресей
V. Kamalikhin
Email: ogarevonline@yandex.ru
Ресей
Әдебиет тізімі
- Доспехов Б. А. Методика полевого опыта (с основами статистической обработки результатов исследований). – М.: Агропромиздат, 1985. – 315 с.
- Вавилов П. П., Гриценко В. В., Кузнецов В. С. [и др.] Растениеводство / под ред. П. П. Вавилова. – М.: Агропромиздат, 1986. – 512 с.
- Ничипорович А. А. Некоторые приемы комплексной оптимизации фотосинтетической деятельности и продуктивности растений // Важнейшие проблемы фотосинтеза в растениеводстве. – М.: Колос, 1970. – 264 с.
Қосымша файлдар

