The influence of biological products and their application time on spring wheat development
- Authors: Suldin D.A., Kamalikhin V.E.
- Issue: Vol 3, No 1 (2015)
- Section: Articles
- Submitted: 17.04.2025
- Accepted: 17.04.2025
- URL: https://ogarev-online.ru/2311-2468/article/view/287900
- ID: 287900
Cite item
Full Text
Abstract
The study showed the importance of biological products and microfertilizers in the management of grain productivity formation and stress periods overcoming. The article presents the study results of the effects of biological products and their application time on the structural parameters of spring wheat grain of ''Tulaykovskaya 10'' variety.
Keywords
About the authors
D. A. Suldin
Author for correspondence.
Email: ogarevonline@yandex.ru
Russian Federation
V. E. Kamalikhin
Email: ogarevonline@yandex.ru
Russian Federation
References
- Доспехов Б. А. Методика полевого опыта (с основами статистической обработки результатов исследований). – М.: Агропромиздат, 1985. – 315 с.
- Вавилов П. П., Гриценко В. В., Кузнецов В. С. [и др.] Растениеводство / под ред. П. П. Вавилова. – М.: Агропромиздат, 1986. – 512 с.
- Ничипорович А. А. Некоторые приемы комплексной оптимизации фотосинтетической деятельности и продуктивности растений // Важнейшие проблемы фотосинтеза в растениеводстве. – М.: Колос, 1970. – 264 с.
Supplementary files






