Study on the Best Initial Processing Technology of Gastrodia Elata
- Авторы: Liu Y.1, Ran R.1, Huang G.1
- 
							Учреждения: 
							- Active Carbohydrate Research Center, Chongqing Normal University
 
- Выпуск: Том 52, № 3 (2018)
- Страницы: 224-230
- Раздел: Article
- URL: https://ogarev-online.ru/0091-150X/article/view/245088
- DOI: https://doi.org/10.1007/s11094-018-1795-4
- ID: 245088
Цитировать
Аннотация
The effects of different initial processing methods on the amount of gastrodin and gastrodigenin isolated from Gastrodia elata Blume were investigated and the best initial processing technology was optimized. The contents of gastrodin and gastrodigenin were analyzed by high performance liquid chromatography (HPLC). It is established that G. elata boiling in water followed by ethanol extraction is the best initial processing technology, which can provide the basis and reference for the standardized processing of G. elata herbs.
Ключевые слова
Об авторах
Yang Liu
Active Carbohydrate Research Center, Chongqing Normal University
														Email: huangdoctor226@163.com
				                					                																			                												                	Китай, 							Chongqing, 401331						
Rui Ran
Active Carbohydrate Research Center, Chongqing Normal University
														Email: huangdoctor226@163.com
				                					                																			                												                	Китай, 							Chongqing, 401331						
Gangliang Huang
Active Carbohydrate Research Center, Chongqing Normal University
							Автор, ответственный за переписку.
							Email: huangdoctor226@163.com
				                					                																			                												                	Китай, 							Chongqing, 401331						
Дополнительные файлы
 
				
			 
						 
					 
						 
						 
						 
									 
  
  
  
  
  Отправить статью по E-mail
			Отправить статью по E-mail  Открытый доступ
		                                Открытый доступ Доступ предоставлен
						Доступ предоставлен Только для подписчиков
		                                		                                        Только для подписчиков
		                                					