Search

Issue
Title
Authors
Calculation of optimal power and energy saturation of an agricultural tractor
Samsonov V.A., Lachuga Y.F.
Energy consumption for the soil layer turning
Nikolayev V.A.
Effective use of biohydrocarbon fuel compositions in the energy complex of the agroindustrial complex
Fomin V.M., Abu-Nidzhim R.K.
An analysis of energy consumption for the displacement of soil in vertical plane with a mouldboard during the ploughing
Nikolayev V.A., Yurkov M.M.
Determination of the effect on the energy intensity of granulation of the radii of the working bodies of the press granulator
Polishchuk V.Y., Panov E.I., Vasilevskaya S.P.
Combines’ development: from СК-10 to TORUM-740
Shreyder Y.M., Gorbachev I.V.
Regression mathematical model of two-stage combined electrical technology of high-temperature convective drying and ozone-air grain processing
Pahomov V.I., Gazalov V.S., Buhancov K.N.
Substantiation of the design parameters of a screw for the variable pitch of a press extruder in the preparation of a loose sunflower meal
Priporov I.E., Kurasov V.S.
Calculation of nominal values of the main indicators of agricultural tractor
Samsonov V.A.
The first century of Kirov tractors
Sharov V.V., Serebryakov S.A., Dmitriev M.I., Melnikov D.V.
The development of the technical concept of the tractor
Kut'kov G.M.
Study of water heating efficiency in cavitation mode at the initial stage of grain molasses preparation
Nechaev V.N., Aleshkin A.V., Savinykh P.A.
New technological means for the mechanization of crop production
Repetov A.N.
Energy intensity of chopping fructified raspberry stems
Ozherel'yev V.N.
Reducing the energy consumption of the aerodynamic heating dryer
Kupreyenko A.I., Isayev K.M., Isayev S.K.
Selection of rational parameters for blade rotary working organ on the basis of its kinematic analysis
Akimov A.P., Konstantinov Y.V., Fedorov D.I., Akvilyanova I.N.
Determination of the efficiency of a plowing unit with an electro-hydraulic control system of working bodies
Belchik L.D., Ananchikov A.A.
Soil cultivating with a tiller with V-shaped knives
Tarasenko B.F., Niyomuvunyi A., Drobot V.A., Rudnev S.G., Blinova A.I.
Study of the continuous mode of mixing feed components in a mixing plant
Solonshchikov P.N.
An analysis of energy consumption for cutting soil by point and landward edge of share during the ploughing
Nikolayev V.A.
1 - 20 of 20 Items

Search tips:

  • Search terms are case-insensitive
  • Common words are ignored
  • By default only articles containing all terms in the query are returned (i.e., AND is implied)
  • Combine multiple words with OR to find articles containing either term; e.g., education OR research
  • Use parentheses to create more complex queries; e.g., archive ((journal OR conference) NOT theses)
  • Search for an exact phrase by putting it in quotes; e.g., "open access publishing"
  • Exclude a word by prefixing it with - or NOT; e.g. online -politics or online NOT politics
  • Use * in a term as a wildcard to match any sequence of characters; e.g., soci* morality would match documents containing "sociological" or "societal"

Согласие на обработку персональных данных с помощью сервиса «Яндекс.Метрика»

1. Я (далее – «Пользователь» или «Субъект персональных данных»), осуществляя использование сайта https://journals.rcsi.science/ (далее – «Сайт»), подтверждая свою полную дееспособность даю согласие на обработку персональных данных с использованием средств автоматизации Оператору - федеральному государственному бюджетному учреждению «Российский центр научной информации» (РЦНИ), далее – «Оператор», расположенному по адресу: 119991, г. Москва, Ленинский просп., д.32А, со следующими условиями.

2. Категории обрабатываемых данных: файлы «cookies» (куки-файлы). Файлы «cookie» – это небольшой текстовый файл, который веб-сервер может хранить в браузере Пользователя. Данные файлы веб-сервер загружает на устройство Пользователя при посещении им Сайта. При каждом следующем посещении Пользователем Сайта «cookie» файлы отправляются на Сайт Оператора. Данные файлы позволяют Сайту распознавать устройство Пользователя. Содержимое такого файла может как относиться, так и не относиться к персональным данным, в зависимости от того, содержит ли такой файл персональные данные или содержит обезличенные технические данные.

3. Цель обработки персональных данных: анализ пользовательской активности с помощью сервиса «Яндекс.Метрика».

4. Категории субъектов персональных данных: все Пользователи Сайта, которые дали согласие на обработку файлов «cookie».

5. Способы обработки: сбор, запись, систематизация, накопление, хранение, уточнение (обновление, изменение), извлечение, использование, передача (доступ, предоставление), блокирование, удаление, уничтожение персональных данных.

6. Срок обработки и хранения: до получения от Субъекта персональных данных требования о прекращении обработки/отзыва согласия.

7. Способ отзыва: заявление об отзыве в письменном виде путём его направления на адрес электронной почты Оператора: info@rcsi.science или путем письменного обращения по юридическому адресу: 119991, г. Москва, Ленинский просп., д.32А

8. Субъект персональных данных вправе запретить своему оборудованию прием этих данных или ограничить прием этих данных. При отказе от получения таких данных или при ограничении приема данных некоторые функции Сайта могут работать некорректно. Субъект персональных данных обязуется сам настроить свое оборудование таким способом, чтобы оно обеспечивало адекватный его желаниям режим работы и уровень защиты данных файлов «cookie», Оператор не предоставляет технологических и правовых консультаций на темы подобного характера.

9. Порядок уничтожения персональных данных при достижении цели их обработки или при наступлении иных законных оснований определяется Оператором в соответствии с законодательством Российской Федерации.

10. Я согласен/согласна квалифицировать в качестве своей простой электронной подписи под настоящим Согласием и под Политикой обработки персональных данных выполнение мною следующего действия на сайте: https://journals.rcsi.science/ нажатие мною на интерфейсе с текстом: «Сайт использует сервис «Яндекс.Метрика» (который использует файлы «cookie») на элемент с текстом «Принять и продолжить».