HPLC/RI and HPLC/PDA Phytochemical Analysis of Free and Bound Carbohydrates in Galanthus woronowii Losinsk. and G. nivalis L. Homeopathic Matrix Tinctures
- Авторы: Bokov D.O.1,2, Samylina I.A.1, Nikolov S.D.3
- 
							Учреждения: 
							- I. M. Sechenov First Moscow State Medical University, Russian Ministry of Health
- Federal Research Centre of Nutrition, Biotechnology and Food Safety
- Medical University of Sofia
 
- Выпуск: Том 50, № 12 (2017)
- Страницы: 810-813
- Раздел: Article
- URL: https://ogarev-online.ru/0091-150X/article/view/244484
- DOI: https://doi.org/10.1007/s11094-017-1537-z
- ID: 244484
Цитировать
Аннотация
The carbohydrate compositions of the hydrophilic fractions of homeopathic matrix tinctures of two snowdrop species were studied. The qualitative compositions and quantitative contents of free (D-sucrose, D-glucose, D-fructose) and bound (D-arabinose, D-galactose, D-xylose, D-glucose, D-mannose) sugars in homeopathic matrix tinctures of Galanathus woronowii Losinsk. and G. nivalis L. were determined.
Ключевые слова
Об авторах
D. Bokov
I. M. Sechenov First Moscow State Medical University, Russian Ministry of Health; Federal Research Centre of Nutrition, Biotechnology and Food Safety
							Автор, ответственный за переписку.
							Email: fmmsu@mail.ru
				                					                																			                												                	Россия, 							8/2 Trubetskaya St., Moscow, 119991; 2/14 Ust’inskii Proezd, Moscow, 109240						
I. Samylina
I. M. Sechenov First Moscow State Medical University, Russian Ministry of Health
														Email: fmmsu@mail.ru
				                					                																			                												                	Россия, 							8/2 Trubetskaya St., Moscow, 119991						
S. Nikolov
Medical University of Sofia
														Email: fmmsu@mail.ru
				                					                																			                												                	Болгария, 							2 Dunav St., Sofia, 1000						
Дополнительные файлы
 
				
			 
						 
					 
						 
						 
						 
									 
  
  
  
  
  Отправить статью по E-mail
			Отправить статью по E-mail  Открытый доступ
		                                Открытый доступ Доступ предоставлен
						Доступ предоставлен Только для подписчиков
		                                		                                        Только для подписчиков
		                                					